7. FESTIVAL DECHOVÝCH HUDEB

7. FESTIVAL DECHOVÝCH HUDEB

Muzikanti Ladislava Prudíka, Pepino Matura, Věnovanka

Muzikanti Ladislava Prudíka

Dechová hudba ze samotného srdce Vysočiny. Za vznik i název vděčí výbornému hudebnímu skladateli, muzikantovi a především kamarádu Ladislavu Prudíkovi. Hudební působení začalo již v roce 2008 a od té doby se s Vámi často a rádi setkávají především na přehlídkách dechových hudeb, koncertech, pouťových zábavách, či hodech. Svůj repertoár dokáží přizpůsobit požadavkům publika. Nabízí širokou škálu lidových písní z Čech i Moravy, ale také skladby od nynějších hudebních autorů. S oblibou zařazují právě melodie z pera svého uměleckého vedoucího Ladislava Prudíka.

PEPINO MATURA & akordeon

Hudebník a zpěvák s žánrově pestrým repertoárem, kterého znáte i z různých pořadů TV Šlágr. Pepino má 50letou praxi v hudební branži a tímto programem vystupuje v ČR i zahraničí přes 20 let. Pepino Matura je naprosto variabilní, zahraje a zazpívá světové známé šlágry a evergreeny, české, moravské i slovenské lidovky, staropražské písničky, Hašlerky, ale i swing, pop a country. Posluchači si vychutnají kvalitně zahranou a zazpívanou muziku v doprovodu akordeonu.

Věnovanka

Dechovou hudbu Věnovanka, založil Václav Musílek v roce 2012. Účastní se řady mezinárodních festivalů v České republice ale i v cizině. Kapela sdružuje muzikanty z Čáslavi a blízkého okolí. Hraje klasickou českou a moravskou dechovku, hudbu koncertní i moderní. Diváky a posluchače vždy potěší hezkou lidovou písničkou a příjemnou atmosférou, která z mladých muzikantů přímo čiší.

Délka akce: 180 minut

Galerie

Dusíkovo divadlo uvádí

Kliknutím na datum nebo čas zobrazíte podrobnosti představení
Neděle, 20. 10. - 16:00 Koupit
Dusíkovo divadlo
Název: 7. FESTIVAL DECHOVÝCH HUDEB
Cena: od 320,00 Kč
Místo: Dusíkovo divadlo
Masarykova 194
286 01 Čáslav
Zobrazit na mapě